De Korenbrugstraat waar ondernemer Stephanie Schulte een foodmarkt wil beginnen in het pand waar fietswinkel Kemps (rechts op de foto) was gevestigd.
Volledig scherm
PREMIUM
De Korenbrugstraat waar ondernemer Stephanie Schulte een foodmarkt wil beginnen in het pand waar fietswinkel Kemps (rechts op de foto) was gevestigd. © Marc Brink/BD

Foodmarkt met wereldkeukens op komst in Korenbrugstraat: ‘De straat meer verlevendigen’

HORECANIEUWSDEN BOSCH - Verschillende wereldkeukens onder één dak. Daarvoor zou je terecht moeten in het pand in de Bossche Korenbrugstraat waar jarenlang fietswinkel Kemps was gevestigd. Stephanie Schulte, eigenares van het nabij gelegen grand café Carras, heeft de gemeente een vergunning gevraagd. 

  1. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
    PREMIUM

    Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

    Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch