Volledig scherm
Na Amersfoort komt Rrrollend Foodtruckfestivals naar Vught. © Saskia Berdenis van Berlekom

Foodtrucks ‘rrrollen’ naar Fort Isabella in Vught

VUGHT - Op Fort Isabella in Vught strijken van 30 augustus ton en met 1 september drie dagen diverse foodtrucks neer. Rrrollend Foodtruckfestivals zorgt dan voor volop eten, drinken en vertier aan de Reutsedijk.

Jazzbandjes, lokaal muzikaal talent en een lounge dj zorgen voor de muzikale omlijsting.  Kinderen kunnen op het terrein knutselen, zich laten schminken, of zich vermaken bij de ‘Bijzondere Bak’.

Gratis toegankelijk

Rrrollend begon in 2014 met drie evenementen. In 2015 groeide dit naar 14 en in 2016/2017 zijn er zelfs 24 Rrrollend festivals georganiseerd door heel Nederland. 

Vrijdag 30 augustus is het festival toegankelijk vanaf 17.00 tot 23.00 uur, zaterdag van 12.00 tot 23.00 uur en zondag van 12.00 tot 21.00. 

  1. Even een rustig mens worden door te kijken in de spiegels van de ziel
    VIDEO

    Even een rustig mens worden door te kijken in de spiegels van de ziel

    DEN BOSCH - Het dagelijkse ‘gejakker’ en de toenemende individualisering en modernisering, waarbij complete levens beheerst worden door gebruik van social media, zijn typisch voor deze tijd. Ze dragen ertoe bij dat het intermenselijke contact vaak op een laag pitje staat. En al helemaal met een wildvreemde. Hoogste tijd voor een tegenreactie, vinden de verbinders Annemieke van Dort en Thijs Verberne. De een legt het accent op het oogcontact, de ander op het freehuggen.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch