Volledig scherm
PREMIUM
Steeds meer vertier op Fort Isabella in Vught. Het Hoge Bomen Festival trok afgelopen weekend zo'n 2,5 duizend bezoekers. © Miranda van Houtum/BD

Fort Isabella Vught bruist: ‘Mét respect voor de kwetsbare natuur’

VUGHT - Het begon met kleinschalige streekmarkten en enkele honderden belangstellenden. Afgelopen weekend genoten zo’n twee en een half duizend bezoekers van het Hoge Bomen Festival op Fort Isabella in Vught. Het voormalige kazerneterrein ontpopt zich niet alleen als een bijzondere plek om te wonen en te werken maar brengt ook steeds meer vertier. Mét respect voor de kwetsbare natuur, volgens de Isabella Groep. De Vughtse natuurvereniging NMV is ‘waakzaam’.  

‘Knus, gemoedelijk, fijne sfeer, supertof, een prachtige omgeving en voor herhaling vatbaar’. Er klonken afgelopen weekend louter positieve reacties op de eerste editie van het Hoge Bomen Festival op Fort Isabella aan de Reutsedijk in Vught. Het nieuwe evenement is een initiatief van Ruud Bruins, eigenaar van P(lein)79 in Den Bosch.

  1. Burgemeesterslek: ‘Warrig politiek steekspel’ en ‘zaak die volledig is ontploft’
    PREMIUM

    Burgemees­ter­slek: ‘Warrig politiek steekspel’ en ‘zaak die volledig is ontploft’

    DEN BOSCH - Is het Bossche burgemeesterslek boven water? Voor het Openbaar Ministerie (OM) wel. Daarom hoorden ex-wethouder Jos van Son en gemeenteraadslid Sjef van Creij maandag tijdens een rechtszaak elk een boete van duizend euro tegen zich eisen. Rob van Huijgevoort, advocaat van Van Creij, sprak over ‘een warrig politiek steekspel’. Esther Vroegh, advocaat van Van Son, had het over een zaak die ‘volledig is ontploft’.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch