Forum voor Democratie van Thierry Baudet krijgt geen toestemming voor een drive-in event bij de Brabanthallen in Den Bosch.
Volledig scherm
Forum voor Democratie van Thierry Baudet krijgt geen toestemming voor een drive-in event bij de Brabanthallen in Den Bosch. © ANP

Forum krijgt geen toestemming voor ruim 1000 auto’s bij Brabanthallen

UPDATEDEN BOSCH - Forum voor Democratie krijgt vanwege de coronaregels geen vergunning voor een drive-in evenement met ruim 1000 auto's bij de Brabanthallen. De partij van Thierry Baudet wilde dit evenement met het oog op de verkiezingen op 31 oktober houden op het grote parkeerterrein aan de Diezekade in Den Bosch. 

 1. FC Den Bosch supporters helpen politie en patrouilleren door de stad, weinig ongeregeldheden in de avond
  PREMIUM

  FC Den Bosch supporters helpen politie en patrouille­ren door de stad, weinig ongeregeld­he­den in de avond

  DEN BOSCH - voor zover bekend waren er in de loop van de avond in de regio geen meldingen van grootschalige rellen en vernielingen zoals de afgelopen dagen. Winkelcentra en winkels sloten dinsdag de deuren na signalen dat mensen op weg zouden zijn om daar stennis te schoppen. Dat geldt ook voor enkele scholen, zoals het Avans. In Rosmalen worden winkels dichtgetimmerd. FC Den Bosch supporters helpen de politie en hebben hesjes aan ter herkenning. Vanwege de groeiende dreiging heeft burgemeester Jack Mikkers een noodverordening afgekondigd voor grote delen van Den Bosch. Via een open brief doet hij een oproep aan ouders: ,,Houd je kinderen ‘s-avonds thuis.”

In samenwerking met indebuurt Den Bosch

 1. Schokkende bodycambeelden: dit ziet een fotograaf tijdens de rellen in Eindhoven
  Play

  Schokkende bodycam­beel­den: dit ziet een fotograaf tijdens de rellen in Eindhoven

 2. Rodin (23) was dakloos: 'Het is een misverstand dat we niet geholpen willen worden'
  Play

  Rodin (23) was dakloos: 'Het is een misver­stand dat we niet geholpen willen worden'