Volledig scherm
PREMIUM
Oorlogsbeurs in Veteranen Ontmoetingscentrum Ouwestomp © H Vdven

Geen Bossche steun voor veteranen Ouwestomp

DEN BOSCH – Het veteranenontmoetingscentrum Ouwestomp hoeft niet op hulp van de gemeente Den Bosch te rekenen. Het college van B en W wenst geen uitzondering te maken voor de oorlogsveteranen in de stad en regio door ze een apart onderkomen in de stad aan te bieden. Ouwestomp moet vóór 1 augustus uit de kantine van voormalig voetbalvereniging RKJVV aan de Kooikersweg.

,,We hebben al een gesprek met burgemeester Mikkers en wethouder Ufuk Kâhya gehad’’, aldus voorzitter Jeroen Stam, ,,maar dat was behoorlijk eenzijdig. Op basis van aannames, terwijl ze nooit op bezoek geweest zijn, niet weten wat we doen en waar we voor staan. Ouwestomp is meer dan ontmoeten en koffie drinken.’’

  1. Bossche ambities woningbouw lopen nogal uiteen

    Bossche ambities woningbouw lopen nogal uiteen

    DEN BOSCH - Er is vrijwel geen enkele politieke partij in Den Bosch die ontkent dat er woningnood is en dat er de komende jaren in snel tempo voor verschillende inkomens- en bevolkingsgroepen gebouwd moet worden. Maar waar de ene partij de verantwoordelijk wethouder Roy Geers complimenteert met de voortvarendheid om dit en volgend jaar 850 tot 900 woningen te bouwen, zijn er ook partijen die vinden dat de ambitie veel hoger moet komen te liggen.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch