Volledig scherm
PREMIUM
Oorlogsbeurs in Veteranen Ontmoetingscentrum Ouwestomp © H Vdven

Geen Bossche steun voor veteranen Ouwestomp

DEN BOSCH – Het veteranenontmoetingscentrum Ouwestomp hoeft niet op hulp van de gemeente Den Bosch te rekenen. Het college van B en W wenst geen uitzondering te maken voor de oorlogsveteranen in de stad en regio door ze een apart onderkomen in de stad aan te bieden. Ouwestomp moet vóór 1 augustus uit de kantine van voormalig voetbalvereniging RKJVV aan de Kooikersweg.

,,We hebben al een gesprek met burgemeester Mikkers en wethouder Ufuk Kâhya gehad’’, aldus voorzitter Jeroen Stam, ,,maar dat was behoorlijk eenzijdig. Op basis van aannames, terwijl ze nooit op bezoek geweest zijn, niet weten wat we doen en waar we voor staan. Ouwestomp is meer dan ontmoeten en koffie drinken.’’

  1. Storing in Bossche parkeergarages duurt voort: gemeente zegt 25.000 euro mis te lopen
    PREMIUM

    Storing in Bossche parkeerga­ra­ges duurt voort: gemeente zegt 25.000 euro mis te lopen

    DEN BOSCH - De storing die dinsdagochtend ontstond in alle gemeentelijke parkeergarages in Den Bosch is waarschijnlijk in een aantal gevallen ook donderdag niet voorbij. Gratis parkeren is mogelijk. Volgens een woordvoerder van de gemeente loopt de gemeente naar schatting maximaal 25.000 euro mis aan parkeerinkomsten. ,,De gemeente heeft inmiddels richting externe leverancier aangegeven deze in gebreke te stellen’’, aldus de woordvoerder.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch