Nikki van Alebeek en Evy Prinsen, eindexamenkandidaten Fashion&Design van het KW1C, showen hun creaties tijdens video-opnamen van hun modeshow.
Volledig scherm
Nikki van Alebeek en Evy Prinsen, eindexamenkandidaten Fashion&Design van het KW1C, showen hun creaties tijdens video-opnamen van hun modeshow. © Olaf Smit

Geen catwalk, maar camera voor modestudenten uit Den Bosch

De King’s Fashion, de jaarlijkse modeshow van eindexamen­kandidaten van de opleiding ­Fashion&Design van het KW1C, is niet een standaard modeshow en staat doorgaans garant voor verrassing en kwaliteit. De coronavariant 2020 kent geen wervelende catwalk, wel een interessante digitale versie die binnenkort te zien is op sociale media.

  1. Stoeptegelexpositie van KW1C-studenten eyecatcher op Bossche Markt: ‘Nu maar hopen dat ze blijven liggen’

    Stoepte­gelex­po­si­tie van KW1C-studenten eyecatcher op Bossche Markt: ‘Nu maar hopen dat ze blijven liggen’

    DEN BOSCH - Een normale afstudeerexpositie was tijdens coronatijd niet mogelijk. Dus bedachten creatieve studenten van de Academie voor Media, Arts & Performance van het Koning Willem I College in Den Bosch iets anders. Het werd een ‘stoeptegelexpositie’ met ‘daaronder’ werk van net afgestudeerde studenten. De bijzondere tentoonstelling is tot en met het eind van de Bossche zomer via de stickers op de Markt in de stad te zien.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch