Boswachter Ido Pruijn geeft instructies aan de vrijwilligers die de uiterwaarden na het hoge water van afgelopen week controleren op aangespoelde kadavers en objecten.
Volledig scherm
PREMIUM
Boswachter Ido Pruijn geeft instructies aan de vrijwilligers die de uiterwaarden na het hoge water van afgelopen week controleren op aangespoelde kadavers en objecten. © Van Assendelft/Jeroen Appels

Geen dode runderen en koelkasten, wel veel plastic en bruine smurrie in uiterwaarden bij Oss en Den Bosch

VIDEORAVENSTEIN/MEGEN/LITH - Nu het water van de Maas weer grotendeels in zijn vertrouwde bedding stroomt, trekken natuurbeheerders en boeren de uiterwaarden in om te zien wat er allemaal is aangespoeld. 

  1. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

    Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

    In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch