Ton Rombouts en Ans Buys namens de Stichting Erasmusfestival Brabant (links) met naast zich Nan van Schendel (Huis73) bij de bekendmaking van Shift Talks. Rechts projectleider Ruud Geven.
Volledig scherm
PREMIUM
Ton Rombouts en Ans Buys namens de Stichting Erasmusfestival Brabant (links) met naast zich Nan van Schendel (Huis73) bij de bekendmaking van Shift Talks. Rechts projectleider Ruud Geven. © Huis73

Geen Erasmusfestival Brabant meer, maar Shift Talks: lezingen van dwarse denkers in de Sint-Jan

DEN BOSCH - Erasmus mag dan een paar jaar in Den Bosch op school hebben gezeten, dat maakt hem nog geen Jeroen Bosch. Dat inzicht is er inmiddels ook bij het Erasmusfestival Brabant, dat ophoudt te bestaan. Dat wat er nog in de pot zit, gaat naar een nieuw initiatief van Huis73: Shift Talks.

  1. Je zoons opvoeden tot fatsoenlijke mannen: elf tips van professionals

    Je zoons opvoeden tot fatsoenlij­ke mannen: elf tips van professio­nals

    Na de Boos-aflevering over seksueel grensoverschrijdend gedrag bij talentenjacht The Voice zong het eensgezind rond op sociale media: Protect your daughters. Educate your sons. Daar ligt een schone taak voor ouders, verzorgers en docenten, maar hoe kunnen we ermee aan de slag? Rutgers-programmamanager Willy van Berlo en orthopedagoog Bryan van Dansik geven tips over hoe we jongens (en meisjes) al vroeg kunnen voorlichten.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch