Op verzoek van Brabants Dagblad maakte FC Den Bosch eenmalig een uitzondering voor supporter Patrick van Haren die zijn ploeg zag verliezen van De Graafschap.
Volledig scherm
PREMIUM
Op verzoek van Brabants Dagblad maakte FC Den Bosch eenmalig een uitzondering voor supporter Patrick van Haren die zijn ploeg zag verliezen van De Graafschap. © Jarry Popelier

Geen fan mag het stadion in, behalve Patrick bij FC Den Bosch. Voor één keer: ‘Ik voel me bevoorrecht’

DEN BOSCH - Hoe voelt de lege Vliert? Geen supporter die het weet. Voetbal wordt al maandenlang gespeeld zonder publiek. Op verzoek van deze krant maakte FC Den Bosch eenmalig een uitzondering voor Patrick van Haren, die zijn ploeg zag verliezen van De Graafschap. 

 1. Kamervragen over weeskinderen die uit huis worden gezet: ‘Dat doe je niet, punt!’
  PREMIUM

  Kamervra­gen over weeskinde­ren die uit huis worden gezet: ‘Dat doe je niet, punt!’

  Hoe gaat demissionair minister Kajsa Ollongren van Binnenlandse Zaken woningcorporaties dwingen om barmhartiger om te gaan met weeskinderen? Dat was de vraag die gistermiddag in de Tweede Kamer ongemakkelijk in de lucht bleef hangen. VVD-Kamerlid Daniel Koerhuis stelde de vraag naar aanleiding van een ‘zeer terechte’ publicatie over de problemen van jonge weeskinderen afgelopen maandag in het Brabants Dagblad.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch

 1. Tiktokmeester Martijn doet met zijn klas mee aan de Ramadan
  Play

  Tiktokmees­ter Martijn doet met zijn klas mee aan de Ramadan

 2. Bejaarde automobilist rijdt over fietsster heen
  Play

  Bejaarde automobi­list rijdt over fietsster heen