Thomas Lotgering en Sara Robben volgen de opleiding Artiest aan respectievelijk het Koning Willem 1 College en het ROC Tilburg. Beide scholen komen vanaf volgend studiejaar met een gezamenlijke theateropleiding.
Volledig scherm
PREMIUM
Thomas Lotgering en Sara Robben volgen de opleiding Artiest aan respectievelijk het Koning Willem 1 College en het ROC Tilburg. Beide scholen komen vanaf volgend studiejaar met een gezamenlijke theateropleiding. © Olaf Smit

Geen landjepik, maar juist samen één sterke Brabantse mbo-theateropleiding neerzetten

DEN BOSCH/TILBURG - De beste mbo-opleiding van Nederland. Voor minder doen het ROC Tilburg en het Koning Willem I College (KW1C) het niet bij de spiksplinternieuwe 3-jarige mbo Theateropleiding Brabant die na de zomer van start gaat.

 1. Wandelen, gezond eten, dat gáát niet als je in de shit zit: daarom geeft Den Bosch vier wijken extra aandacht
  PREMIUM

  Wandelen, gezond eten, dat gáát niet als je in de shit zit: daarom geeft Den Bosch vier wijken extra aandacht

  Gezondheid is meer dan alleen niet ziek zijn. Het gaat er ook om dat de inwoners goed in hun vel zitten, zo min mogelijk klachten hebben en in een fijne leefomgeving wonen. Omdat er te grote verschillen zijn binnen Den Bosch heeft B en W er vier wijken uitgepikt die extra aandacht krijgen. En dat gaat dus verder dan ongezond eten en problematisch alcoholgebruik tegengaan.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch

 1. Appartement in Tilburg brandt volledig uit: vrouw ademt rook in
  Play

  Apparte­ment in Tilburg brandt volledig uit: vrouw ademt rook in

 2. Moeder en kinderen belanden met auto op zijn zijkant in Tilburg
  Play

  Moeder en kinderen belanden met auto op zijn zijkant in Tilburg