In augustus hoopt Eigenwijze Kinderopvang, de nieuwe eigenaar van De Droomtuin in Cromvoirt, het kinderdagverblijf en de buitenschoolse opvang weer te kunnen openen.
Volledig scherm
In augustus hoopt Eigenwijze Kinderopvang, de nieuwe eigenaar van De Droomtuin in Cromvoirt, het kinderdagverblijf en de buitenschoolse opvang weer te kunnen openen. © Roel van der Aa

Gesloten ‘onveilige’ kinderopvang in Cromvoirt heeft een nieuwe eigenaar

UPDATECROMVOIRT - De Bossche kinderopvang ‘Eigenwijze’ heeft De Droomtuin in Cromvoirt overgenomen. Eigenwijze verwacht 17 augustus met een schone lei te kunnen beginnen. De Droomtuin is momenteel gesloten vanwege een hoogopgelopen ruzie tussen het personeel en de leiding. De veiligheid en zorg voor de kinderen kon niet langer worden gegarandeerd. 

  1. Ondanks hitte en corona gewoon zwieren en zwaaien op de kermis in Rosmalen

    Ondanks hitte en corona gewoon zwieren en zwaaien op de kermis in Rosmalen

    ROSMALEN - Alsof corona al niet genoeg tegenslag biedt, vond het weekeinde van de Rosmalense kermis - van 8 tot en met 12 augustus - ook nog eens plaats onder een blakerende zon. Vrouwen bloot, handel dood? Dat gaat wel op ja, zegt organisator Sander Willensteijn. ,,Het is wel vaker warm tijdens de kermis in Rosmalen, maar dit is uitzonderlijk. Zaterdag en zondag was het overdag heel rustig. De loop kwam pas ‘s avonds op gang.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch