In augustus hoopt Eigenwijze Kinderopvang, de nieuwe eigenaar van De Droomtuin in Cromvoirt, het kinderdagverblijf en de buitenschoolse opvang weer te kunnen openen.
Volledig scherm
In augustus hoopt Eigenwijze Kinderopvang, de nieuwe eigenaar van De Droomtuin in Cromvoirt, het kinderdagverblijf en de buitenschoolse opvang weer te kunnen openen. © Roel van der Aa

Gesloten ‘onveilige’ kinderopvang in Cromvoirt heeft een nieuwe eigenaar

UPDATECROMVOIRT - De Bossche kinderopvang ‘Eigenwijze’ heeft De Droomtuin in Cromvoirt overgenomen. Eigenwijze verwacht 17 augustus met een schone lei te kunnen beginnen. De Droomtuin is momenteel gesloten vanwege een hoogopgelopen ruzie tussen het personeel en de leiding. De veiligheid en zorg voor de kinderen kon niet langer worden gegarandeerd. 

 1. Mogelijk meer geld naar Bossche amateurkunsten, ‘maar geeft u wel even aan ten koste van wie?’
  PREMIUM

  Mogelijk meer geld naar Bossche amateurkun­sten, ‘maar geeft u wel even aan ten koste van wie?’

  DEN BOSCH - Ruim zestien miljoen euro de komende vier jaar voor cultuur in Den Bosch is niet voldoende om aan alle verzoeken van kleine en grote verenigingen en instellingen tegemoet te komen. Door keuzes gaan er dan splinters vallen. Die dan weer opgepikt worden door de politiek. Zo wil een deel van de partijen op initiatief van het CDA dat er meer geld gaat naar de amateurkunsten.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch

 1. Horeca dicht, dus Chris heeft 15.000 kilo aan pompoenen over
  Play

  Horeca dicht, dus Chris heeft 15.000 kilo aan pompoenen over

 2. Van e-auto's naar e-vliegtuigen: de TU/e vliegt er al mee
  Play

  Van e-auto's naar e-vliegtui­gen: de TU/e vliegt er al mee