Volledig scherm
Gewonde bij aanrijding op spoorwegovergang in Vught © Meesters Multi Media / Bart Meesters

Gewonde bij aanrijding op spoorwegovergang in Vught

VUGHT - Bij een kop-staartbotsing tussen twee auto's op de Helvoirtseweg in Vught is donderdagmiddag een inzittende gewond geraakt.

Het ongeval gebeurde kort na 17.00 uur ter hoogte van de spoorwegovergang. Beide voertuigen konden ondanks de aanrijding snel van de overgang afrijden. De gewonde inzittende is door ambulancepersoneel nagekeken. 

Op de spoorwegovergang gebeurde exact een jaar geleden een dodelijk ongeval. Een 23-jarige fietser uit Vught kwam om het leven nadat hij werd aangereden. Uit onderzoek bleek dat de automobilist die bij dat ongeval betrokken was, te hard had gereden. 

  1. Storing in Bossche parkeergarages duurt voort: gemeente zegt 25.000 euro mis te lopen
    PREMIUM

    Storing in Bossche parkeerga­ra­ges duurt voort: gemeente zegt 25.000 euro mis te lopen

    DEN BOSCH - De storing die dinsdagochtend ontstond in alle gemeentelijke parkeergarages in Den Bosch is waarschijnlijk in een aantal gevallen ook donderdag niet voorbij. Gratis parkeren is mogelijk. Volgens een woordvoerder van de gemeente loopt de gemeente naar schatting maximaal 25.000 euro mis aan parkeerinkomsten. ,,De gemeente heeft inmiddels richting externe leverancier aangegeven deze in gebreke te stellen’’, aldus de woordvoerder.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch