Volledig scherm
Gewonde bij aanrijding op spoorwegovergang in Vught © Meesters Multi Media / Bart Meesters

Gewonde bij aanrijding op spoorwegovergang in Vught

VUGHT - Bij een kop-staartbotsing tussen twee auto's op de Helvoirtseweg in Vught is donderdagmiddag een inzittende gewond geraakt.

Het ongeval gebeurde kort na 17.00 uur ter hoogte van de spoorwegovergang. Beide voertuigen konden ondanks de aanrijding snel van de overgang afrijden. De gewonde inzittende is door ambulancepersoneel nagekeken. 

Op de spoorwegovergang gebeurde exact een jaar geleden een dodelijk ongeval. Een 23-jarige fietser uit Vught kwam om het leven nadat hij werd aangereden. Uit onderzoek bleek dat de automobilist die bij dat ongeval betrokken was, te hard had gereden. 

  1. Bossche ambities woningbouw lopen nogal uiteen

    Bossche ambities woningbouw lopen nogal uiteen

    DEN BOSCH - Er is vrijwel geen enkele politieke partij in Den Bosch die ontkent dat er woningnood is en dat er de komende jaren in snel tempo voor verschillende inkomens- en bevolkingsgroepen gebouwd moet worden. Maar waar de ene partij de verantwoordelijk wethouder Roy Geers complimenteert met de voortvarendheid om dit en volgend jaar 850 tot 900 woningen te bouwen, zijn er ook partijen die vinden dat de ambitie veel hoger moet komen te liggen.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch