Volledig scherm
Ongeval A65 bij Vught. © Meesters Multimedia / Bart Meesters

Gewonde bij botsing op A65 bij Vught

VUGHT - Op de A65 bij het spoorwegviaduct in Vught is in de richting van Tilburg een ongeluk gebeurd. Daarbij raakte een inzittende lichtgewond. 

Hoe het ongeluk kon gebeuren is nog niet duidelijk. De ene auto botste op de achterkant van de andere auto. Beide auto's waren zo zwaar beschadigd dat ze moesten worden weggetakeld. 

De voertuigen stonden op de linkerrijstrook, waardoor deze tijdelijk was afgesloten. Daardoor ontstond er een file in de richting van Tilburg. Deze is inmiddels weer helemaal opgelost. 

Volledig scherm
Ongeval A65 bij Vught. © Meesters Multimedia / Bart Meesters
 1. Bossche transferia steeds minder populair
  PREMIUM

  Bossche transferia steeds minder populair

  DEN BOSCH - De populariteit van de vier transferia aan de rand van de binnenstad in Den Bosch neemt af. De opbrengsten lopen de laatste drie jaar hard terug en worden de prognoses bij lange na niet gehaald. Dat geldt voor de drie transferia aan de Vlijmenseweg , De Vliert en De Pettelaar. Het medio vorig jaar geopende duurzame transferium aan de Deutersestraat leverde ruim 318.000 euro op, nog altijd bijna twee ton minder dan verwacht.
 2. Even een rustig mens worden door te kijken in de spiegels van de ziel
  VIDEO

  Even een rustig mens worden door te kijken in de spiegels van de ziel

  DEN BOSCH - Het dagelijkse ‘gejakker’ en de toenemende individualisering en modernisering, waarbij complete levens beheerst worden door gebruik van social media, zijn typisch voor deze tijd. Ze dragen ertoe bij dat het intermenselijke contact vaak op een laag pitje staat. En al helemaal met een wildvreemde. Hoogste tijd voor een tegenreactie, vinden de verbinders Annemieke van Dort en Thijs Verberne. De een legt het accent op het oogcontact, de ander op het freehuggen.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch