Gewonde bij schietincident in woning Den Bosch

VIDEODEN BOSCH - Een man is in de nacht van zondag op maandag gewond geraakt bij een schietincident in een woning aan de Vierde Rompert in Den Bosch. Dat meldt de politie.

De melding over de schietpartij kwam rond 03.10 uur binnen bij de politie. Het slachtoffer is voor behandeling naar het ziekenhuis gebracht. Wat de ernst van zijn verwondingen is, is niet duidelijk. Ook is niet bekend wat er precies gebeurd is. 

In de woning zouden meerdere mensen aanwezig zijn geweest. Zij zijn door agenten naar het politiebureau gebracht. 

Specialisten van de forensische recherche bekijken op de locatie van het incident of ze specifieke sporen aantreffen. Ook wordt er gesproken met mensen in de buurt. De Vierde Rompert is korte tijd afgesloten geweest. 

Volledig scherm
Schietincident in Den Bosch. © Meesters Multi Media / Bart Meesters
Volledig scherm
Schietincident in Den Bosch. © Meesters Multi Media / Bart Meesters
  1. Supportersbus FC Den Bosch gestopt onderweg naar NAC na tip over 'flink coke snuiven’, fans woedend op politie
    PREMIUM

    Supporters­bus FC Den Bosch gestopt onderweg naar NAC na tip over 'flink coke snuiven’, fans woedend op politie

    DEN BOSCH/BREDA - ‘Een kansloze actie van de politie’ noemt de supportersclub van FC Den Bosch de fouillering van tientallen supporters vrijdagavond in het cellencomplex in Breda. Na een tip had de politie sterke vermoedens dat de harde kern van plan was ‘flink drugs te gaan gebruiken’ tijdens de wedstrijd. Een volle supportersbus op weg naar NAC Breda werd naar het politiebureau geleid, maar daar bleek dat niemand iets op zak had.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch