De nieuwe tijdelijke fietsenstalling achter het station die de komende tien tot twaalf jaar plaats moeten bieden aan 800 fietsen.
Volledig scherm
PREMIUM
De nieuwe tijdelijke fietsenstalling achter het station die de komende tien tot twaalf jaar plaats moeten bieden aan 800 fietsen. © Gemeente Den Bosch

Gloednieuwe fietsenstalling achter station Den Bosch, betaald uit pot voor snelweg A2

DEN BOSCH - Nu ligt er nog een zwaar verwaarloosde, stinkende, overvolle en chaotische stalling voor bijna vierhonderd fietsen. Over een jaar moet er achter het station in Den Bosch een paleisje voor verschillende fietsen staan, met twee verdiepingen en achthonderd plaatsen, óver het snelfietspad naar Zaltbommel en Eindhoven. 

 1. De Bossche jaren van Oranje-back Van Aanholt: ‘Patrick was onze beste verdediger, middenvelder en aanvaller ineen’
  PREMIUM

  De Bossche jaren van Oran­je-back Van Aanholt: ‘Patrick was onze beste verdediger, middenvel­der en aanvaller ineen’

  Patrick van Aanholt begon zondag aan het EK als basisspeler van Oranje. Maar ooit was hij een talent in de jeugd van FC Den Bosch. Dat brengt mooie herinneringen terug bij sportjournalist Guus Peters, een van zijn teamgenoten destijds. Over het voetbaltalent van de Bosschenaar en die ene teamfoto waarop een linkerarm met aanvoerdersband net wat te opvallend werd geshowd.
 2. Actievoerders delen rijstepap uit want: ‘natuurbeleid provincie is pappen en nathouden’

  Actievoer­ders delen rijstepap uit want: ‘natuurbe­leid provincie is pappen en nathouden’

  DEN BOSCH - Enkele leden van Extinction Rebellion (ER) hebben afgelopen weekeinde actie gevoerd tegen het natuurbeleid van de provincie Brabant. Of beter: het ontbreken van beleid in de ogen van de actiegroep. Die is wel klaar met gedeputeerde Elies Lemkes: ‘We zijn klaar met pappen en nathouden’. Vandaar dat aan voorbijgangers rijstepap werd uitgedeeld. Dat gebeurde in en bij het Bossche Broek, een waardevolle maar o zo gevoelige plek die veel te lijden heeft van de droogte.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch