Hardlopers in het Prins Hendrikpark lopen hun rondje rond de IJzeren Vrouw
Volledig scherm
PREMIUM
Hardlopers in het Prins Hendrikpark lopen hun rondje rond de IJzeren Vrouw © Olaf Smit

Hardlopen prima, maar wel op meer dan anderhalve meter afstand

DEN BOSCH/VUGHT - Sportclub dicht, sportschool dicht. En dan ook nog thuiswerken, misschien wel op de bank. Fit blijven in tijden van corona, het is een uitdaging. En dus moet je jouw sportieve heil zoeken in iets anders: hardlopen, bijvoorbeeld. Gratis, en in de buitenlucht. 

Voetballers, hockeyers, tennissers, volleyballers en sportschoolbezoekers. Het waren doelgroepen waar Hans Heirman het als eigenaar van Run2Day in Den Bosch niet perse van moest hebben. Maar sinds de uitbraak van het coronavirus zijn de klanten in zijn hardloopwinkel diverser dan ooit. ,,Je ziet een duidelijke verschuiving”, zegt hij.

  1. Het mag: Horeca krijgt meer terrasruimte en de buren moeten er terecht kunnen zonder consumptie

    Het mag: Horeca krijgt meer terrasruim­te en de buren moeten er terecht kunnen zonder consumptie

    DEN BOSCH - Op de Parade, Markt en in de Kerkstraat komt vanaf 1 juni tot en met 15 oktober extra ruimte voor terrassen. De terrassen op de Parade zijn uitsluitend bestemd voor ondernemers van het plein. Op de Parade komt ook een paviljoen dat is bestemd als borrelplek waar gasten een drankje kunnen drinken ‘voordat zij worden geleid naar hun tafel in een horecabedrijf in de Korte Putstraat.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch