De gemeente Vught maakte onlangs de winnaar bekend, uit drie geselecteerde plannen voor de herontwikkeling van de oude Dr. Landmanschool in Helvoirt.
Volledig scherm
De gemeente Vught maakte onlangs de winnaar bekend, uit drie geselecteerde plannen voor de herontwikkeling van de oude Dr. Landmanschool in Helvoirt. © Bart Meesters

Helvoirt niet blij met keuze Huis voor Vincent als herinrichting van oude Landmanschool

HELVOIRT - Waarom geen nieuwe Notenkraker voor harmonie Kunst Adelt met starters- en seniorenwoningen? Of, komt er niet te veel van het goede? Allemaal vraagtekens die leven. Want Helvoirt is niet onverdeeld blij met de Vughtse plannen voor de oude Dr. Landmanschool.

  1. Na twaalf jaar implantaten heeft Johanna (41) nu weer ‘eigen’ borsten: ‘Gevoel is terug’
    PREMIUM
    MET VIDEO

    Na twaalf jaar implanta­ten heeft Johanna (41) nu weer ‘eigen’ borsten: ‘Gevoel is terug’

    Op haar 29ste maakte Johanna Kok (41) de rigoureuze beslissing om haar borsten te laten verwijderen. Als drager van het BRCA1-gen, had ze zestig tot tachtig procent kans op een agressieve vorm van borst- of eierstokkanker. Twaalf jaar liep ze met silicone implantaten rond. ,,Die moésten eruit, het voelde niet goed.” Nu mag ze deelnemen aan een trial waarbij borsten gevormd worden met lichaamseigen weefsel. ,,Na twaalf jaar is het gevoel terug!”

In samenwerking met indebuurt Den Bosch