Trainer Tom Kivits doet voor hoe je moet dribbelen.
Volledig scherm
Trainer Tom Kivits doet voor hoe je moet dribbelen. © Peter de Bruijn

Heroes basketballers door corona aan de dribbel bij voetballers OJC in Rosmalen

DEN BOSCH - ,,Wie weet wat dribbelen is?” De basketballers van Heroes Den Bosch onder de 16 weten het niet precies. ,,Bij dribbelen raak je de bal bij elke stap met je voet”, legt OJC-jeugdtrainer Tom Kivits uit.  ,,We gaan beginnen. De bal aan de voet inderdaad. Onze handen gebruiken we vandaag niet.” 

 1. Bewoners Zuid vrezen overlast bezoekers aan Bossche binnenstad: ‘Verschil in prijs met garages moet groter’
  PREMIUM

  Bewoners Zuid vrezen overlast bezoekers aan Bossche binnenstad: ‘Verschil in prijs met garages moet groter’

  DEN BOSCH - Bewoners van de wijk Zuid vrezen veel meer auto’s bij hun voor de deur van mensen die de binnenstad bezoeken. Omdat bezoekers voor het parkeren aan de Coornhertstraat en omliggende straten slechts een paar centen meer betalen dan in de nabijgelegen parkeergarage Sint-Jan. Dat zien de bewoners niet zo zitten. ,,Laat het bij het oude of verbied het parkeren helemaal.’’
 2. Creatief platform SOLOS stopt, maar culturele footprint ligt overal verspreid
  PREMIUM

  Creatief platform SOLOS stopt, maar culturele footprint ligt overal verspreid

  Na 12,5 jaar stopt het bekende Bossche creatieve platform SOLOS ermee. Marjoes Corsten en Marcus Peters, de geestelijke moeder en vader, vinden het mooi geweest. Ter afsluiting is er van 20 tot en met 27 juni in het Werkwarenhuis op de Tramkade een multidisciplinaire expo met als werktitel The final countdown, the end of an amazing journey. Vroegere deelnemers laten deels door middel van presentaties zien waar ze nu staan.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch