Wethouder Huib van Olden schudt de hand van Christian van Doorn van Coers. Het eerste idee voor rond de start van de tweede etappe van de Vuelta volgend jaar in Den Bosch komt van dit Bossche wielerteam.
Volledig scherm
Wethouder Huib van Olden schudt de hand van Christian van Doorn van Coers. Het eerste idee voor rond de start van de tweede etappe van de Vuelta volgend jaar in Den Bosch komt van dit Bossche wielerteam. © Annemiek Steenbekkers/BD

Het eerste idee voor de Vuelta is er al: een Bosch wielerweekend

DEN BOSCH - De mannen van wielerteam Coers, naar eigen zeggen de ‘enige Bossche wielervereniging’, hebben woensdagmiddag als eerste een idee in de La Vuelta-ideeënbox gestopt. Zij willen in het weekend van 15 en 16 augustus volgend jaar een wielerfestival organiseren, bestaande uit een criterium en een ploegentijdrit.

  1. Na twaalf jaar implantaten heeft Johanna (41) nu weer ‘eigen’ borsten: ‘Gevoel is terug’
    PREMIUM
    MET VIDEO

    Na twaalf jaar implanta­ten heeft Johanna (41) nu weer ‘eigen’ borsten: ‘Gevoel is terug’

    Op haar 29ste maakte Johanna Kok (41) de rigoureuze beslissing om haar borsten te laten verwijderen. Als drager van het BRCA1-gen, had ze zestig tot tachtig procent kans op een agressieve vorm van borst- of eierstokkanker. Twaalf jaar liep ze met silicone implantaten rond. ,,Die moésten eruit, het voelde niet goed.” Nu mag ze deelnemen aan een trial waarbij borsten gevormd worden met lichaamseigen weefsel. ,,Na twaalf jaar is het gevoel terug!”

In samenwerking met indebuurt Den Bosch