Sauna De Thermen in Rosmalen is failliet en met brute kracht voor een groot deel ontmanteld.
Volledig scherm
PREMIUM
Sauna De Thermen in Rosmalen is failliet en met brute kracht voor een groot deel ontmanteld. © xx

Het ging al jaren slecht met Rosmalense sauna. Het lag dus níet aan corona

ROSMALEN - Het faillissement van sauna De Thermen in Rosmalen had niet veel met de coronacrisis te maken. De deuren gingen nu net even eerder op slot omdat het bedrijf tóch al deze maand zou sluiten. Dat is te lezen in het verslag van de curator.

Uit de cijfers blijkt dat het de laatste jaren financieel steeds slechter met De Thermen ging en dat in 2019 een verlies van bijna 123.000 euro geleden is. Bovendien verkocht eigenaar Laurens van Luxemburg het pand in december vorig jaar aan de huidige eigenaar Burgslot BV met de afspraak dat de De Thermen per 1 mei zou sluiten en vertrekken.

  1. Vastzitten op een paradijselijk eiland zónder corona, het kan: Roeland uit Rosmalen woont in een dagdroom
    PREMIUM

    Vastzitten op een paradijse­lijk eiland zónder corona, het kan: Roeland uit Rosmalen woont in een dagdroom

    ROSMALEN/PALAU - Zijn er nog coronavrije plekken in de wereld om over te dagdromen? Stel je een exotisch eilandje voor waar het altijd 30 graden is, de stranden wit zijn en de zee zo helder is dat de schaduw van de boot op de bodem zichtbaar is. En misschien wel het belangrijkste van allemaal: corona bestaat er niet. Roel Bruysters (54) uit Rosmalen woont in zo'n paradijs midden in de Stille Oceaan, maar kan er ook niet weg.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch