Met maar liefst 558 aanmeldingen zijn er dit jaar nog meer kinderen dan voorheen die hun schoolcarrière na de zomer graag op het Maurick College vervolgen.
Volledig scherm
PREMIUM
Met maar liefst 558 aanmeldingen zijn er dit jaar nog meer kinderen dan voorheen die hun schoolcarrière na de zomer graag op het Maurick College vervolgen. © Jan Zandee

Het wringt op het Maurick College, gemor over lotingssysteem

VUGHT/DEN BOSCH - Met maar liefst 558 aanmeldingen zijn er dit jaar nog meer kinderen dan voorheen die hun schoolcarrière na de zomer graag op het Maurick College vervolgen. Maar net als vorig jaar is er in Vught ‘slechts’ plaats voor maximaal 360 leerlingen. Tot teleurstelling van enkele morrende ouders.

 1. Kinderen mogen in Den Bosch op ontdekkingsreis naar boeken
  PREMIUM

  Kinderen mogen in Den Bosch op ontdek­kings­reis naar boeken

  DEN BOSCH - Een grote modderbaan voor verklede ‘varkens’ uit het boek ‘Hup Herman’, oude fietsen om dieren van te maken uit de fietsenwerkplaats van Kees zoals in het boek ‘Homme en het noodgeval’ of ‘boodschappenduiven’ uit de oorlog die in het boek ‘Verboden te vliegen’ onderduiken in de kelder. Acht kinderboeken komen zondag 13 juni tot leven tijdens de tweede editie van het Mooie Kinderboekenfestival in de Verkadefabriek in Den Bosch.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch

 1. Horecaondernemers blij met heropening: 'We zijn klaar voor'
  Play

  Horecaon­der­ne­mers blij met heropening: 'We zijn klaar voor'

 2. Brabantse terrassen worden langzaam opgebouwd
  Play

  Brabantse terrassen worden langzaam opgebouwd