Volledig scherm
PREMIUM
Wethouder Jan Hoskam. © .

Hoeveel geluidsoverlast moet je als bewoner van Bossche binnenstad slikken? Wethouder ‘niet altijd blij’

DEN BOSCH - Hoeveel geluidsoverlast moet je als bewoner van de Bossche binnenstad slikken? ,,Als je daar woont moet je de levendigheid en het geluid automatisch voor lief nemen’’, vindt gemeenteraadslid Paul Wiggers (Lokaal Gestemd). Wethouder Jan Hoskam denkt daar anders over. Vooral op zaterdagavond.

Dat bleek onlangs tijdens een vergadering van de commissie bedrijvigheid waarbij werd gesproken over de voorbereiding van een horecavisie. Het gaat om een nieuwe kijk op de rol en plaat's van cafés, restaurants, hotels en terrassen in Den Bosch. Raadslid Wiggers wil ‘best wat meer horeca en grotere terrassen in de binnenstad’. Dat zorgt voor ‘een stukje gezelligheid’.

  1. Bossche M-side distantieert zich van racistische uitlatingen en komt met statement: ‘Dit mag nooit meer gebeuren’

    Bossche M-side distanti­eert zich van racisti­sche uitlatin­gen en komt met statement: ‘Dit mag nooit meer gebeuren’

    De M-side, de fanatieke FC Den Bosch-supporters, heeft zich in een statement op Facebook uitgesproken tegen racisme. Enkele supporters lieten zich afgelopen zondag vanaf de tribune racistisch uit richting Excelsior-speler Ahmad Mendes Moreira. ‘Voor ons als FC Den Bosch-supporters van de M-Side is het om te zorgen voor sociale controle, want dit kan en mag nooit meer gebeuren.’

In samenwerking met indebuurt Den Bosch