In de Bossche Korte Putstraat namen enkele horecabedrijven afgelopen zaterdag deel aan de demonstratieve opening. Het is onduidelijk of de horeca wacht op versoepeling of toch eerder opent.
Volledig scherm
PREMIUM
In de Bossche Korte Putstraat namen enkele horecabedrijven afgelopen zaterdag deel aan de demonstratieve opening. Het is onduidelijk of de horeca wacht op versoepeling of toch eerder opent. © Marc Bolsius

Horeca eist ‘harde openingsdatum’: ‘Actiebereidheid zal groot zijn in Den Bosch’

ROSMALEN - ,,Op dit moment kunnen we onze ondernemers nog binnenboord houden, maar er moet wel een openingsdatum komen, want anders vrees ik dat er wellicht bedrijven opengaan.’’ Dat zegt Roy van Veghel, voorzitter van de afdeling Rosmalen (inclusief Nuland en Vinkel) van Koninklijke Horeca Nederland.

  1. Supertrio wil voor vertrek bij HC Den Bosch nog één keer knallen; tweede duel finale begint om 12.45 uur
    PREMIUM

    Supertrio wil voor vertrek bij HC Den Bosch nog één keer knallen; tweede duel finale begint om 12.45 uur

    Met drie enorme banieren worden ze uitgeluid bij HC Den Bosch: Lidewij Welten, Margot van Geffen en Marloes Keetels. Na de uitzege bij SCHC donderdagavond (1-3), pakken ze bij nog een overwinning - maar dan aan de Oosterplas - op de ploeg uit Bilthoven zaterdag (12.45 uur) wéér een landstitel. En anders kan het zondag (13.15 uur, opnieuw in Den Bosch) alsnog. Op ons verzoek praten ze over elkaar.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch