Medewerkers van hotel Central met letters achter de ramen van het gebouw aan de Markt om zorgmedewerkers en vrijwilligers van het Jeroen Bosch Ziekenhuis te bedanken.
Volledig scherm
Medewerkers van hotel Central met letters achter de ramen van het gebouw aan de Markt om zorgmedewerkers en vrijwilligers van het Jeroen Bosch Ziekenhuis te bedanken. © Henk van Esch

Hotel Central bedankt zorgmedewerkers en vrijwilligers van JBZ: ‘Onze beurt om voor hen te zorgen’

DEN BOSCH - ,,De zorg heeft het zwaar te voortduren. Het is nu onze beurt om eens voor hen te zorgen.’’ Dat zegt Karin Rademaker, directeur van het in Den Bosch gevestigde Golden Tulip Hotel Central. Zij biedt zorgverleners hotelarrangementen aan. ,,Om hen de rust te gunnen die zij verdienen.’’ 

 1. Jack Mikkers spreekt schoonmakende inwoners toe na rellen Den Bosch: ‘52 verdachten aangehouden’
  PREMIUM
  Video

  Jack Mikkers spreekt schoonma­ken­de inwoners toe na rellen Den Bosch: ‘52 verdachten aangehou­den’

  DEN BOSCH - De rust in Den Bosch is dinsdagochtend weer wedergekeerd na een avond vol rellen, chaos en vernielingen. Winkels zijn geplunderd, ruiten ingegooid en de politie bekogeld. Een kleine honderd inwoners van de stad verzamelden zich om 10.00 uur op de markt om op te ruimen. Mensen fietsen rond met bezems, anderen zijn druk in de weer met prikkers. Jack Mikkers heeft tegenover alle aanwezigen een speech gehouden en zegt dat er inmiddels 52 relschoppers zijn opgepakt, waarvan er nog 50 vastzitten.
 2. FC Den Bosch supporters op de bres voor de stad, overwegend rustige avond in Oost-Brabant
  PREMIUM
  video

  FC Den Bosch supporters op de bres voor de stad, overwegend rustige avond in Oost-Bra­bant

  DEN BOSCH - Ruim dertig supporters van FC Den Bosch staan dinsdagavond rond 19.00 uur op de uitkijk bij de Bartenbrug. Ze wachten daar eventuele relschoppers op die het centrum van Den Bosch mogelijk weer willen verbouwen. De fans van de FC zouden zich hebben verspreid. Er staan volgens de FC ook supporters bij het Jeroen Bosch Ziekenhuis, het centrum van Rosmalen en in Empel/De Maaspoort. Na 21.00 bleek het eventuele relschoppers genoeg te hebben afgeschrikt. Het bleef rustig in de stad.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch

 1. Rodin (23) was dakloos: 'Het is een misverstand dat we niet geholpen willen worden'
  Play

  Rodin (23) was dakloos: 'Het is een misver­stand dat we niet geholpen willen worden'

 2. Sanna krijgt als eerste haar tweede coronaprik
  Play

  Sanna krijgt als eerste haar tweede coronaprik