Volledig scherm
PREMIUM
De IJzeren Man gezien vanuit de lucht gezien. © Ronald Otter

IJzeren Man krijgt fikse face-lift

VUGHT - Een grotere keuken, meer bars en personeel, een trouwsteiger, een glijbaan en mogelijk óók een hotel. Vughtenaar Bas van de Ven heeft grootse plannen met recreatiecomplex de IJzeren Man. De eerste werkzaamheden zijn al gestart.  

Projectontwikkelaar Bas van de Ven, sinds eind vorig jaar eigenaar van recreatiecomplex de IJzeren Man, ziet het al helemaal voor zich. Een flexibele overkapping boven het terras, een haard, een buitenbar, nieuwe toiletten, een keuken die drie keer zo groot is als nu, een grote ronde bar middenin de zaak maar vooral ook meer personeel dat het publiek op haar wenken bediend. 

  1. Den Bosch pakt woningnood aan met nóg eens meer dan 400 tijdelijke huizen
    PREMIUM

    Den Bosch pakt woningnood aan met nóg eens meer dan 400 tijdelijke huizen

    DEN BOSCH - Sneller bouwen is het toverwoord. Den Bosch wil de komende drie jaar sneller bouwen om meer mensen aan een woning te helpen. Te beginnen met nog eens ruim 400 tijdelijke woningen extra: driehonderd in de Groote Wielen en ruim honderd in de wijk Maaspoort en mogelijk in de Schutskamp. Voor de locaties WeenerXL, Jeroen Bosch College en Rodenborch College worden plannen gemaakt voor nieuwbouw.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch