Volledig scherm
PREMIUM
2010-05-19 00:00:00 DEN BOSCH - Rechtbank.ANP XTRA LEX VAN LIESHOUT © ANP XTRA

‘Ik heb thuis geleerd om terug te slaan’, zegt verdachte (26) bij rechter na mishandelen Bosschenaar

DEN BOSCH - De verdachte (26) uit Zaltbommel vindt dat politierechter Palmboom niet zo zwaar moet tillen aan de klappen die hij begin dit jaar heeft gegeven aan een Bosschenaar.  Dat is een kwestie van opvoeding. ,,Als ik thuis vertelde dat ik klappen had gekregen en ik sloeg niet terug, dan kreeg ik er thuis een paar bij’’, zei de man deze week tijdens een rechtszitting in Den Bosch. 

Hij had nog geld te goed van de Bosschenaar. En toen hij hem tegenkwam, wilde hij dat geld hebben. ,,Hij gaf mij een klap en rende weg.  Ik ging er achteraan toen hij zijn flat inging. Op de trap heb ik hem een paar klappen gegeven’’, zegt de man die na de aanhouding twee dagen in een cel is opgesloten.

  1. Angstige carnavalsavond voor verwarde dochters (14 en 22) in Oeteldonk: ‘Is er GHB in hun drankje gedaan?’
    PREMIUM

    Angstige carnavals­avond voor verwarde dochters (14 en 22) in Oeteldonk: ‘Is er GHB in hun drankje gedaan?’

    DEN BOSCH - Van het ene op het andere moment raakten ze volledig de weg kwijt. De 14-jarige dochter van Maartje viel zaterdag na twintig minuten in de stad te zijn geweest zomaar neer op de Parade in Den Bosch. Vlak daarvoor voelde de 22-jarige dochter van Filiz zich opeens ‘stomdronken’ na slechts een paar biertjes. ,,We vermoeden dat er pogingen zijn gedaan om onze dochters te drogeren”, vertellen twee bezorgde moeders aan het Brabants Dagblad.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch