Foto ter illustratie.
Volledig scherm
Foto ter illustratie. © Thinkstock

Illegale taxichauffeur (44) uit Den Bosch aangehouden in Bruchem

BRUCHEM/DEN BOSCH - De politie heeft zaterdagnacht een illegale taxichauffeur aangehouden. De 44-jarige man uit Den Bosch had zijn auto vol zitten met jongeren die van Den Bosch naar Zaltbommel moesten.

Agenten zagen rond 20.30 uur een auto rijden over de parallelweg bij Bruchem. Omdat de auto zo vol zat en de bestuurder steeds groot licht aan had, besloten de agenten de automobilist te laten stoppen.

Al snel bleek dat de bestuurder taxichauffeur speelde, zonder vergunning. Omdat het niet de eerste keer was dat de bestuurder gepakt werd voor het illegaal rijden, zijn de auto, het geld en beide telefoons van de automobilist in beslag genomen. 

  1. Mee op de vuilniswagen of washandjes vouwen, ambtenaren Den Bosch springen bij in coronatijd
    PREMIUM

    Mee op de vuilniswa­gen of washandjes vouwen, ambtenaren Den Bosch springen bij in coronatijd

    DEN BOSCH - Een driedelig pak draagt Joost Ankone voor zijn werk bij de gemeente Den Bosch sowieso niet. Maar deze dagen van de coronacrisis hijst de projectleider en organisatieadviseur zich in een overall en andere beschermende kleding. Om een handje te helpen bij de Afvalstoffendienst. Niks geen computer en vergaderingen, maar achter de vuilniswagen. ,,Ik heb nu uren over en wil iets voor de stad doen.’’

In samenwerking met indebuurt Den Bosch