In de Bossche Vakschool is van 27 tot en met 30 juli de Bossche Talent School op touw gezet, waarbij leerlingen van verschillende scholen nog wat bij kunnen leren.
Volledig scherm
In de Bossche Vakschool is van 27 tot en met 30 juli de Bossche Talent School op touw gezet, waarbij leerlingen van verschillende scholen nog wat bij kunnen leren. © Google Streetview

In de zomervakantie toch naar school, dat kan straks bij de Bossche Talent School

DEN BOSCH - Leerlingen die zes weken zomervakantie wel heel erg lang vinden of die graag nog wat bij willen leren, kunnen eind juli terecht op de Bossche Vakschool. Onder de noemer Bossche Talent School worden er vier dagen lang verschillende activiteiten aangeboden om hen vooral ook sociaal-emotioneel verder te helpen.

 1. ‘Herrie-huis’ na klachten ontruimd. Boxtelaar verzet zich: ‘De politie was agressief’
  PREMIUM

  ‘Her­rie-huis’ na klachten ontruimd. Boxtelaar verzet zich: ‘De politie was agressief’

  DEN BOSCH - De politie houdt het huis vlakbij het centrum van Boxtel al een hele tijd in de gaten. Buurtbewoners klagen keer op keer over geluidsoverlast. En op 24 februari van dit jaar is het weer foute boel. Ruim tien jongeren veroorzaken overlast. Een Boxtelaar (28) zou zich hebben verzet tegen zijn aanhouding. ,,Volgens mij heb ik meegewerkt. Maar de politie was juist agressief’’, zegt de Boxtelaar tegen politierechter Van Vliet tijdens een rechtszaak.
 2. Woonbooteigenaren Ertveldplas willen kans op eerlijke keuze: verhuizen of toch verhuizen
  PREMIUM

  Woonbootei­ge­na­ren Ertveld­plas willen kans op eerlijke keuze: verhuizen of toch verhuizen

  DEN BOSCH - Een eerlijke en nieuwe keuze. Méér vragen de woonbootbewoners op de Ertveldplas in Den Bosch niet. De gemeente wil een groot deel van de bewoners van de plas aan de rand van het industrieterrein De Rietvelden weg hebben, maar volgens de Bewonersvereniging Ertveldplas (Bep) moet de wet toegepast worden. ,,En dan kunnen wij vervolgens zelf kiezen of we er willen blijven of verhuizen naar de Rosmalense Plas of de Van Veldekekade’’, stelt bestuurslid Erik Kersten.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch