Volledig scherm
© Hollandse Hoogte / Laurens van Putten

Infoavond over zendmast bij Eyghentijds op 19 maart

DEN BOSCH - In gemeenschapshuis Windkracht 5 in de Groote Wielen is donderdag 19 maart een inloopavond over de plannen voor een zendmast bij stadsboerderij Eyghentijds.

Provider Vodafone wil het bereik in de noordoosthoek van de gemeente verbeteren. Daarvoor zou een extra zendmast bij de stadsboerderij kunnen helpen. Vodafone heeft daarvoor nog geen vergunning aangevraagd.  Volgens de gemeente wil Vodafone eerst de informatieavond afwachten.

Op de bijeenkomst in Windkracht 5 zijn ook de gemeente, GGD en  Antennebureau (Agentschap Telecom Ministerie van Economische Zaken en Klimaat) aanwezig. De bijeenkomst is van 18.30 tot 20.00 uur. 

Tegen de voorgenomen plaatsing van de zendmast hebben bewoners van de omgeving Partituurweg op voorhand bezwaren geuit. Hun weerstand geldt vooral aspecten op het gebied van veiligheid en gezondheid.

  1. Niet 'hakken' maar meestuiteren op de bank tijdens Hardcore Therapy

    Niet 'hakken' maar meestuite­ren op de bank tijdens Hardcore Therapy

    DEN BOSCH - Vanwege de coronacrisis heeft organisator Art of Dance de 25ste editie van de Masters of Hardcore, die aanvankelijk voor zondagnacht in de Brabanthallen stond gepland, (voorlopig) verschoven naar zaterdag 5 september. Om de vele duizenden hardcorefans een hart onder de riem te steken, vond ter plekke wel de Hardcore Therapy Livestream plaats. Uiteraard zonder publiek, maar mét vijf toonaangevende artiesten die allen in hun uppie uit hun plaat gingen.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch