Volledig scherm
Albert Heijn en Nettorama aan de Gruttostraat. © Marc Bolsius

Ingrijpende verbouwing Albert Heijn Gruttostraat

DEN BOSCH - De Albert Heijn-vestiging aan de Bossche Gruttostraat wordt vanaf 17 november 13.00 uur tot woensdag 28 november ingrijpend verbouwd.  ,,We zetten ons versassortiment extra in de spotlights’’, aldus een woordvoerster.

Volgens haar is de verbouwing (de winkel is dan gesloten) nodig om de versproducten ‘veel meer ruimte te bieden’. ,,In deze winkel komen een aantal ontwikkelingen op het gebied van assortiment en formule bij elkaar.’’   

Het AH-filiaal in de Helftheuvelpassage werd onlangs ook binnen tien dagen verbouwd. Daar werd plaats ingeruimd voor een nieuw versconcept als Grow your Own; producten waarmee klanten zelf verder kunnen kweken.

Laagje vocht  

 De groenteafdeling kreeg een systeem van dry-misting waarbij groente en fruit besproeid worden met een dun laagje vocht.  Het systeem verlengt de houdbaarheid en versheid van producten en zorgt voor minder afval.

Bezoekers van het filiaal kunnen sinds de verbouwing ook zelf producten gaan scannen tijdens het winkelen of als alle boodschappen zijn verzameld (Scan & Go).

  1. De Bossche Groenen pleit voor klimaatbos op deel 685 hectare gemeentelijke grond

    De Bossche Groenen pleit voor klimaatbos op deel 685 hectare gemeente­lij­ke grond

    DEN BOSCH - De Bossche Groenen wil een klimaatbos op een deel van de 685 hectare grond die de gemeente Den Bosch in eigendom heeft en verpacht. Dat kan samen met inwoners, maar ook door een plan te maken waarbij bedrijven de mogelijkheid hebben om te investeren en op die manier hun CO2-uitstoot te compenseren, schrijft Engeli Kummeling in een notitie die dinsdagavond tijdens de commissie Omgeving besproken wordt.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch