Volledig scherm
Albert Heijn en Nettorama aan de Gruttostraat. © Marc Bolsius

Ingrijpende verbouwing Albert Heijn Gruttostraat

DEN BOSCH - De Albert Heijn-vestiging aan de Bossche Gruttostraat wordt vanaf 17 november 13.00 uur tot woensdag 28 november ingrijpend verbouwd.  ,,We zetten ons versassortiment extra in de spotlights’’, aldus een woordvoerster.

Volgens haar is de verbouwing (de winkel is dan gesloten) nodig om de versproducten ‘veel meer ruimte te bieden’. ,,In deze winkel komen een aantal ontwikkelingen op het gebied van assortiment en formule bij elkaar.’’   

Het AH-filiaal in de Helftheuvelpassage werd onlangs ook binnen tien dagen verbouwd. Daar werd plaats ingeruimd voor een nieuw versconcept als Grow your Own; producten waarmee klanten zelf verder kunnen kweken.

Laagje vocht  

 De groenteafdeling kreeg een systeem van dry-misting waarbij groente en fruit besproeid worden met een dun laagje vocht.  Het systeem verlengt de houdbaarheid en versheid van producten en zorgt voor minder afval.

Bezoekers van het filiaal kunnen sinds de verbouwing ook zelf producten gaan scannen tijdens het winkelen of als alle boodschappen zijn verzameld (Scan & Go).

In samenwerking met indebuurt Den Bosch