Victor van Loon serveert een aantal pannenkoeken op het extra terras van Pannenkoekengoed.
Volledig scherm
Victor van Loon serveert een aantal pannenkoeken op het extra terras van Pannenkoekengoed. © Marc Bolsius

Is er met Pannenkoekengoed eindelijk weer een pannenkoekenrestaurant in Den Bosch, fietst corona er tussendoor

DEN BOSCH - Café-zaal Schutterswelvaren in Orthen is weer in bedrijf, maar dan als pannenkoekenrestaurant. Iets wat in Den Bosch al een tijdlang niet te vinden was. ,,Wij zouden in april openen, maar dat werd noodgedwongen juni. Toch hebben we eigenlijk geen last van corona.’’

 1. Den Bosch krijgt grote, groene woonwijk tussen stadion en station
  PREMIUM

  Den Bosch krijgt grote, groene woonwijk tussen stadion en station

  DEN BOSCH - Zo’n 1.000 tot 1.800 woningen, veel groen, een sportcluster en heel misschien wel een nieuw station. De ambities voor een nieuwe wijk tussen station Oost en het tenniscomplex van Bastion Baselaar achter stadion De Vliert in Den Bosch zijn groot. De naam is in ieder geval al gekozen: Vliertkwartier. ,,Het liefst zouden we morgen een schop in de grond zetten, maar dat kan natuurlijk niet. Maar we staan wel te popelen’’, reageert wethouder Roy Geers van Ruimtelijke Ordening.
 2. Woningen in het hart van klein Silicon Valley in Den Bosch om jongeren te verleiden
  PREMIUM

  Woningen in het hart van klein Silicon Valley in Den Bosch om jongeren te verleiden

  DEN BOSCH - Als je als Den Bosch de ambities hebt om ICT-hart van Nederland te worden, moeten ook jongeren verleid worden om naar klein Silicon Valley op het Grenco-terrein achter het station te komen. En juist daar zijn 100 tot 150 woningen, horecavoorzieningen én ontmoetingsruimten voor nodig. ,,Geen tijdelijke woningen, maar woningen waar jongeren tijdelijk wonen’’, aldus wethouder Jan Hoskam van economische ontwikkeling.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch