Volledig scherm
PREMIUM
Agenten in het golfkarretje. © Facebook

Jacht op naakte man leidt tot forse schade aan golfbaan Bernardus in Cromvoirt

CROMVOIRT - De agenten die vorige week driftig zochten naar een naakte man hebben forse schade aangericht aan de greens van Golfbaan Bernardus in Cromvoirt. Er wordt gesproken over tienduizenden euro's. Volgens ingewijden trokken de agenten tijdens hun zoekactie met een golfkarretje diepe sporen in de kwetsbare greens.  

Maandag 4 februari in de vroege ochtend rukte de politie met veel machtsvertoon uit op zoek naar een man die in zijn blootje op de golfbaan was gezien én zich vreemd gedroeg. Meerdere politie-eenheden, een helikopter en een speurhond werden ingezet. 

  1. Stoomtrein tussen Tilburg en Den Bosch veroorzaakt drie bermbranden, maar brandweerwagen valt in sloot: ‘Pad wel erg smal’
    VIDEO

    Stoomtrein tussen Tilburg en Den Bosch veroor­zaakt drie bermbran­den, maar brandweer­wa­gen valt in sloot: ‘Pad wel erg smal’

    HELVOIRT/TILBURG - Enorme pech zaterdagmiddag voor de brandweer. De stoomtrein tussen Tilburg en Den Bosch veroorzaakte drie bermbranden, waarvoor de brandweer moest uitrukken. Maar het lukte niet om de brand bij de Brabantsehoek in Helvoirt te blussen. ,,Het pad werd zo smal, dat onze wagen in de sloot gleed”, zegt een woordvoerder van de brandweer.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch