Bossche bollekes voor Isala
Volledig scherm
Bossche bollekes voor Isala

JBZ bedankt collega's Isala ziekenhuis met 4500 Bossche bollekes

DEN BOSCH - 4500 Bossche Bollen. Kleintjes, dat wel. Maar toch een heleboel gebaksdozen vol, Die zijn deze week namens het Jeroen Bosch Ziekenhuis afgeleverd bij het Isala ziekenhuis in Zwolle. 

Als dank voor de wijze waarop Isala (met vijf locaties in de regio Zwolle) het Bossche ziekenhuis heeft ondersteund met de opvang van coronapatiënten.

,,We hebben alle collega-ziekenhuizen bedankt, maar inderdaad in het bijzonder Isala, zegt een woordvoerster van het JBZ. De collega’s van dit ziekenhuis hebben ons geholpen op een moment dat de overplaatsing van patiënten vanuit Brabant nog niet landelijk werd gecoördineerd. Zij hebben in totaal vijf patiënten van ons overgenomen.”

Dus kwam er de traktatie met maar liefst 4500 kleine Bossche bollen. ,,We hebben vandaag begrepen dat ze het heel erg hebben gewaardeerd en ervan hebben gesmuld. Ze hebben daarbij aangegeven dat ze ons graag hebben geholpen", aldus de woordvoerster.

 1. Nepverpleegkundige had na ontslag bij JBZ meteen alweer sollicitatie lopen
  PREMIUM

  Nepver­pleeg­kun­di­ge had na ontslag bij JBZ meteen alweer sollicita­tie lopen

  DEN BOSCH - Kort nadat de Bossche nepverpleegkundige begin april bij het Jeroen Bosch Ziekenhuis was ontslagen, had hij alweer een sollicitatieprocedure lopen bij een welzijnsinstelling. Naar nu blijkt deed het JBZ pas op 14 mei - dat was zo’n zes weken na zijn ontslag - bij de Inspectie voor de Gezondheidszorg een ‘melding van disfunctioneren’. Dat had volgens de regels binnen drie dagen moeten gebeuren.
 2. Woontorens van zeventig meter hoog rond waterplein met nieuwe lage Diezebrug in Bossche Stadsdelta
  PREMIUM
  UPDATE

  Woontorens van zeventig meter hoog rond waterplein met nieuwe lage Diezebrug in Bossche Stadsdelta

  DEN BOSCH - Nu een nietszeggend stukje Dieze in een redelijk troosteloze omgeving. Daar gaat verandering in komen. Een waterplein met een nieuwe lage Diezebrug moet de blikvanger van de Stadsdelta aan de Dieze in Den Bosch worden. Met daaromheen op de Kop van het Zand en Orthenpoort-Zuid torenflats van zeventig meter hoog en in totaal 1300 woningen. De Tramkade blijft voor een deel de speeltuin voor creatievelingen.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch