Minister Arie Slob van Onderwijs kijkt toe hoe Moniek Loeffen, leraar op Mytylschool Gabriël in Den Bosch, op school haar eerste sneltest ondergaat.
Volledig scherm
PREMIUM
Minister Arie Slob van Onderwijs kijkt toe hoe Moniek Loeffen, leraar op Mytylschool Gabriël in Den Bosch, op school haar eerste sneltest ondergaat. © Marc Bolsius

Juf Moniek test binnen 15 minuten negatief: deze school loopt voorop bij landelijke proef met sneltesten

DEN BOSCH - ,,Negatief!’’ Ja, toch wel een opluchting merkt Moniek Loeffen, docent op Mytylschool Gabriël in Den Bosch. In het bijzijn van minister Slob van Onderwijs onderging ze woensdag een sneltest op school. Het gaat om een proef om corona snel op te sporen zodat het onderwijs zoveel mogelijk door kan gaan.

 1. Den Bosch wint alles-of-niets-wedstrijd bij Rotterdam en blijft in race om play-offs

  Den Bosch wint al­les-of-niets-wed­strijd bij Rotterdam en blijft in race om play-offs

  De hockeyers van Den Bosch hebben vrijdagavond een geweldige slag geslagen in de strijd om de play-offtickets. De alles-of-niets-wedstrijd bij Rotterdam, de huidige nummer drie van de hoofdklasse, werd met 0-3 gewonnen door de ploeg van Eric Verboom. Door het verlies van HGC (3-2 tegen Amsterdam) klimt Den Bosch naar een gedeelde vierde plaats. Daar moet het nog wel Pinoké voor zich dulden, dat een beter doelsaldo heeft. Er resteren nu nog drie wedstrijden voor Den Bosch, tegen de onderste drie ploegen: Almere, Tilburg en Hurley.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch

 1. Horecaondernemers blij met heropening: 'We zijn klaar voor'
  Play

  Horecaon­der­ne­mers blij met heropening: 'We zijn klaar voor'

 2. Brabantse terrassen worden langzaam opgebouwd
  Play

  Brabantse terrassen worden langzaam opgebouwd