Groep 5/6 van Kindcentrum de Ontdekking zoekt mee naar een vervanger voor de zwangere Juf Lieke.
Volledig scherm
PREMIUM
Groep 5/6 van Kindcentrum de Ontdekking zoekt mee naar een vervanger voor de zwangere Juf Lieke. © Kindcentrum de Ontdekking

Juf of meester gezocht: veel lachen en humor zijn een pre

DEN BOSCH - Juf Lieke gaat bijna met zwangerschapsverlof en er is nog geen vervanger gevonden. Dus komt groep 5/6 van Kindcentrum de Ontdekking zelf in actie.

Zij (of hij natuurlijk) moet lief zijn, slim en weten wat ze doet. Hard kunnen praten, maar niet té hard en zeker niet te zacht. Niet meteen boos worden, serieus zijn en goed uit kunnen leggen. O ja, en weten hoe een digibord werkt. Veel lachen, leuke stemmetjes, snel namen onthouden en humor zijn een pre. En een hoofddoek ‘mag gerust’. 

  1. 
Met een knipoog, maar basketbalclub Heroes gaat afhaken sponsors niet accepteren
    PREMIUM

    Met een knipoog, maar basketbal­club Heroes gaat afhaken sponsors niet accepteren

    DEN BOSCH - Leuk, een basketbalwedstrijd kijken én netwerken. Minder leuk: bedrijven hebben er door corona geen geld meer voor. En dat ‘accepteert’ basketbalclub Heroes niet. ,,We geven de bedrijven tóch twee stoelen en ze bepalen zelf wat ze die stoelen waard vinden.’’ Bovendien geeft de club van Bob van Oosterhout 250 seizoenkaarten weg aan kinderen uit gezinnen die door corona getroffen zijn.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch