Volledig scherm
Kinderen hadden ook verschillende wereldgerechten gemaakt. © Eigen foto

KC 't Schrijverke verdeelt 6000 euro over drie goede doelen

DEN BOSCH - Leerlingen van kindcentrum 't Schrijverke in Den Bosch hebben met verschillende acties 6.000 euro opgehaald voor drie ontwikkelingsprojecten. 

Het geld werd onder meer bijeen gebracht met een sponsorloop. Ook waren er kleine ‘ondernemingen’ waarin zelfgemaakte gerechten werden verkocht en een lentemarkt.

't Schrijverke besteedt elk jaar rond Pasen aandacht aan een aantal goede doelen. Ze steunt al langer stichting World Child Care voor (wees)kinderen en jongeren tot en met twintig jaar met een project in Myanmar. Ook steunt de school Uno Más bij haar projecten voor Brillo de Sol. Voor de eerste keer steunt de school een onderwijsproject in Uganda. Elk doel krijgt 2000 euro.

De school wil met deze dag benadrukken ‘dat het niet uitmaakt wat je gelooft’ maar dat zo'n dag mag worden stilgestaan dat we op aarde ‘’ samen mogen leven met een prachtige natuur, dieren, mensen in verscheidenheid waar we met elkaar de zorg voor moeten dragen'. 

  1. Restaurant Croy sluit snel restaurant  in Den Bosch: ‘Zaak loopt minder goed dan verwacht’
    PREMIUM

    Restaurant Croy sluit snel restaurant in Den Bosch: ‘Zaak loopt minder goed dan verwacht’

    DEN BOSCH - Restaurant Croy, gevestigd aan de Pettelaarse Schans in Den Bosch, sluit zondag voorgoed de deuren. Bedrijfsmakelaar Ries Willems die op zoek is naar een nieuwe huurder zei onlangs in het Brabants Dagblad dat ze zaak ‘minder goed loopt dan verwacht’. Volgens hem eindigt het huurcontract pas in november. ,,Maar gezien de kosten vindt de huurder het beter om eerder te stoppen.’’

In samenwerking met indebuurt Den Bosch