Nederland, Den Bosch, het bloemenvrouwtje van de binnenstad. Zij zet nepbloemen neer op verschillende locaties. Foto is genomen op de rotonde van de onderwijsboulevard.
Volledig scherm
PREMIUM
Nederland, Den Bosch, het bloemenvrouwtje van de binnenstad. Zij zet nepbloemen neer op verschillende locaties. Foto is genomen op de rotonde van de onderwijsboulevard. © copyright Marc Bolsius

Kleurrijke bloemen van bloemenvrouwtje weggehaald: ‘Ze is niet bereid om tot afspraken te komen’

Ma 2 sep. Weggehaalde creaties van het bloemenvrouwtje zorgen voor een hoogoplopend conflict met de gemeente. De gemeente Den Bosch zegt haar ideeën en creaties te omarmen, maar wil graag duidelijke afspraken maken. Het bloemenvrouwtje is echter woedend over de 'walgelijke’ brief die ze kreeg.

  1. Enexis waarschuwt: stroomnet raakt overvol door zonneparken en windmolens
    PREMIUM

    Enexis waarschuwt: stroomnet raakt overvol door zonnepar­ken en windmolens

    DEN BOSCH - Netbeheerder Enexis, actief in Zuid- en Oostelijk Nederland, vreest dat het elektriciteitsnet te vol raakt. Door het overvolle hoogspanningsnet van TenneT kan er transportschaarste optreden en kunnen beheerders van zonneparken en windmolens op bepaalde plekken niet meer aangesloten worden. Volgens Enexis Netbeheer moeten plannenmakers voor nieuwe projecten er rekening dat er voor hen niet overal ruimte meer is op het net.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch