Klus Heijmans bij Hogeschool Groningen

ROSMALEN/GRONINGEN - Heijmans heeft van de Hanzehogeschool Groningen de opdracht gekregen om het onderhoud te verrichten aan alle gebouwen van de onderwijsinstelling. Het gaat om een onderhoudscontract dat Heijmans een extra omzet van zo'n drie miljoen euro per jaar oplevert. Het contract duurt twee jaar met het doel om dat driemaal te verlengen tot maximaal vijftien jaar. 

Volledig scherm
Logo op het hoofdkantoor van Heijmans in Rosmalen. © ANP

Bouwbedrijf Heijmans  uit Rosmalen heeft de klus gekregen vanwege de kennis op het gebied van duurzaamheid en de ervaring en kennis over contract-onderhoud. Met de opdracht krijgt de samenwerking met de Hanzehogeschool Groningen een vervolg. Sinds 2013 voert Heijmans al het bouwkundig onderhoud uit voor de hogeschool. Ook alle werktuigbouwkundige en elektrotechnische onderhoudswerkzaamheden behoren nu tot de opdracht.

Het onderhoud wordt verricht aan 42 gebouwen bestaande uit 28 gebouwen op de Zernike Campus in Groningen, 10 gebouwen op overige locaties in Groningen en 4 gebouwen buiten de provincie Groningen. In totaal gaat het om circa 168.000 vierkante meter oppervlak.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch