Peter Raaijmakers, general manager van Van der Valk Hotel ’s-Hertogenbosch -Vught, is niet blij met de sluitingstijd van vijf uur 's middags voor de komende drie weken. ,,Gelukkig hebben we de omzet nog van de hotelgasten die wel op hun kamer mogen eten en drinken.''
Volledig scherm
PREMIUM
Peter Raaijmakers, general manager van Van der Valk Hotel ’s-Hertogenbosch -Vught, is niet blij met de sluitingstijd van vijf uur 's middags voor de komende drie weken. ,,Gelukkig hebben we de omzet nog van de hotelgasten die wel op hun kamer mogen eten en drinken.'' © Marc Bolsius

Koken voor de eters op de hotelkamers dan maar, de komende weken

VUGHT/TILBURG -  Net nu de tent steeds lekker vol zit - voller dan vorig jaar - de deur om vijf uur op slot moeten draaien. Daar wordt Peter Raaijmakers, general manager van Van der Valk Hotel ’s-Hertogenbosch-Vught, niet vrolijk van. ,,Ik hoop dat deze coronamaatregel effect heeft, maar ik verwacht er niet veel van.’’

In samenwerking met indebuurt Den Bosch