Liz Bekkers en Sanne van de Laak hebben elkaar al gevonden op de nieuwe Bossche tienerschool Spoor 10-14. Donderdag volgden ze een techniekles op de Bossche Vakschool. In het midden hun juf Stephanie.
Volledig scherm
PREMIUM
Liz Bekkers en Sanne van de Laak hebben elkaar al gevonden op de nieuwe Bossche tienerschool Spoor 10-14. Donderdag volgden ze een techniekles op de Bossche Vakschool. In het midden hun juf Stephanie. © Roel van der Aa

Laat Liz (10) maar lekker prutsen met een priem en een striptang via de nieuwe tienerschool Spoor 10-14

DEN BOSCH - De nieuwe Bossche tienerschool Spoor 10-14, voor een meer geleidelijke overgang van basis- naar voortgezet onderwijs, is nu een klein half jaar onderweg. De leerlingen volgden donderdag voor het eerst een techniekles bij de nieuwe samenwerkingspartner de Bossche Vakschool.

 1. Als de sfeer op de werkvloer onveilig is blijft het etteren: John de Mol is wat dat betreft ‘een slappe zak’
  PREMIUM

  Als de sfeer op de werkvloer onveilig is blijft het etteren: John de Mol is wat dat betreft ‘een slappe zak’

  LOON OP ZAND/OSS/ROSMALEN - Je kunt nog zoveel loketten hebben waar vrouwen, en mannen, melding kunnen maken van grensoverschrijdend gedrag, maar als de sfeer op de werkvloer niet veilig is,blijft het etteren. Dat is de boodschap die de burgemeesters van Loon op Zand en Oss hebben aan John de Mol. En zo’n veilige werkomgeving komt niet vanzelf aanwaaien, voegt bouwbedrijf Heijmans uit Rosmalen eraan toe.
 2. Je zoons opvoeden tot fatsoenlijke mannen: elf tips van professionals

  Je zoons opvoeden tot fatsoenlij­ke mannen: elf tips van professio­nals

  Na de Boos-aflevering over seksueel grensoverschrijdend gedrag bij talentenjacht The Voice zong het eensgezind rond op sociale media: Protect your daughters. Educate your sons. Daar ligt een schone taak voor ouders, verzorgers en docenten, maar hoe kunnen we ermee aan de slag? Rutgers-programmamanager Willy van Berlo en orthopedagoog Bryan van Dansik geven tips over hoe we jongens (en meisjes) al vroeg kunnen voorlichten.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch