Vijftien fietsers hielden zich op het Moleneindplein in Vught niet aan de regels en kregen een waarschuwing.
Volledig scherm
PREMIUM
Vijftien fietsers hielden zich op het Moleneindplein in Vught niet aan de regels en kregen een waarschuwing. © Bart Meesters

Leerlingen Maurick College Vught zorgen tijdens lunchtijd voor overlast op Moleneindplein

VUGHT - Scholieren van het Maurick College in Vught gaan tussen de middag massaal naar de Jumbo aan het Moleneindplein. Fijn voor Jumbo maar een doorn in het oog van de rest van het winkelend publiek. Die ervaren overlast. Tijd voor actie. 

 1. Groot windmolenpark in polder tóch mogelijk door Rosmalens Belang
  PREMIUM

  Groot windmolen­park in polder tóch mogelijk door Rosmalens Belang

  DEN BOSCH - Een grootschalig windmolenpark in de Rosmalense en Nulandse polder was twee weken geleden nog geen appeltje eitje omdat Rosmalens Belang grote woorden gebruikte: onacceptabel. Gisteravond tijdens de raadsvergadering kwam de ommezwaai bij de lokale partij waardoor een grootschalig windmolenpark tóch mogelijk is. ,,Wij weten niet wat grootschalig is, dat moet de komende tijd duidelijk worden’’, verdedigde Guido Smeets de opmerkelijke draai.
 2. Horeca-baas Jan van Son verwacht ‘leuke omzet’ op de Parade: ’Het is vooral fijn om gasten terug te zien’

  Horeca-baas Jan van Son verwacht ‘leuke omzet’ op de Parade: ’Het is vooral fijn om gasten terug te zien’

  DEN BOSCH - De Grand Prix Formule I bekijken op een video scherm. Bingo-spelen. Of een potje toepen. Het kan deze week op het vergrote en overdekte terras op de Bossche Parade. Jan van Son (62), eigenaar van de Bossche nachtzaken Ushiwawa en de Carrousel, mag sinds zaterdag tot en met zondag gebruik maken van 180 stoelen op de Parade zijn gezet mede dankzij Bourgondisch 's-Hertogenbosch en collega's van de Parade.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch