Lieke van Dalen uit Brakel staat op het punt om af te studeren als Medewerker evenementenorganisatie aan het Koning Willem I College (KW1C).
Volledig scherm
PREMIUM
Lieke van Dalen uit Brakel staat op het punt om af te studeren als Medewerker evenementenorganisatie aan het Koning Willem I College (KW1C). © Roel van der Aa

Lekker dan, net nu afstuderen voor een baan in de horeca of evenementenbranche

DEN BOSCH/BRAKEL - Dira Peters (19) en Lieke van Dalen (22) staan op het punt om af te studeren in een richting die vanwege corona op z’n gat ligt. Lousy timing of zien zij het zo somber niet in?

 1. Den Bosch wint alles-of-niets-wedstrijd bij Rotterdam en blijft in race om play-offs

  Den Bosch wint al­les-of-niets-wed­strijd bij Rotterdam en blijft in race om play-offs

  De hockeyers van Den Bosch hebben vrijdagavond een geweldige slag geslagen in de strijd om de play-offtickets. De alles-of-niets-wedstrijd bij Rotterdam, de huidige nummer drie van de hoofdklasse, werd met 0-3 gewonnen door de ploeg van Eric Verboom. Door het verlies van HGC (3-2 tegen Amsterdam) klimt Den Bosch naar een gedeelde vierde plaats. Daar moet het nog wel Pinoké voor zich dulden, dat een beter doelsaldo heeft. Er resteren nu nog drie wedstrijden voor Den Bosch, tegen de onderste drie ploegen: Almere, Tilburg en Hurley.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch

 1. Leerlingen snuffelen aan het vak van rioolservicemonteur
  Play

  Leerlingen snuffelen aan het vak van rioolservi­ce­mon­teur

 2. Horecaondernemers blij met heropening: 'We zijn klaar voor'
  Play

  Horecaon­der­ne­mers blij met heropening: 'We zijn klaar voor'