Vanuit de Topklas Ondernemen op de HAS Hogeschool in Den Bosch ging het voor Luc van Heumen uit Kerkdriel in één moeite door naar zijn eigen kwekerij in kiemgroenten, Taste Sensations.
Volledig scherm
PREMIUM
Vanuit de Topklas Ondernemen op de HAS Hogeschool in Den Bosch ging het voor Luc van Heumen uit Kerkdriel in één moeite door naar zijn eigen kwekerij in kiemgroenten, Taste Sensations. © HAS Hogeschool

Leuk, leren wat ondernemen is, maar in de praktijk komen de échte vragen

DEN BOSCH/KERKDRIEL - Een compagnon met wie het niet meer klikt of heel verschillende ideeën over de toekomstige koers. Het zijn juist die dingen waar studenten als beginnende ondernemer tegenaan lopen en waar ze wel wat meer hulp bij kunnen gebruiken, zo merken ze bij de HAS Hogeschool. En daar wordt nu aan gewerkt.

  1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?

In samenwerking met indebuurt Den Bosch