Volledig scherm
© Olaf Smit

Loket voor nieuwe evenementen in Den Bosch

DEN BOSCH - Organisatoren die voor de eerste keer een evenement in Den Bosch willen houden kunnen in de toekomst terecht bij een speciaal loket. 

De gemeenteraad besloot dinsdagavond een éénloketfunctie in te stellen die de verschillende afdelingen binnen de gemeente en de organisatie van een evenement met elkaar in contact kan brengen.

Volgens Marcel Ploegmakers van het CDA is het niet altijd gemakkelijk als nieuwe organisaties met meerdere ambtenaren en afdelingen moeten overleggen. ,,Zeker als evenementen vaak door vrijwilligers worden georganiseerd. Met dat ene loket kan de gemeente met de organisatoren meedenken, als die dat willen.’’

  1. Onderzoek gevraagd naar handel en wandel oud én nieuw bestuur bij nalatenschap grootgrondbezitter Marggraff
    PREMIUM

    Onderzoek gevraagd naar handel en wandel oud én nieuw bestuur bij nalaten­schap grootgrond­be­zit­ter Marggraff

    AMSTERDAM/DEN BOSCH - Er moet een onderzoek komen naar de (financiële) nalatenschap van de in 2003 overleden grootgrondbezitter Ewald Marggraff uit Vught. Daarbij gaat het om vergoedingen en plannen en onderhoud van panden en landgoederen. Dat wil uiteindelijk zowel het oude als het huidige bestuur van Marrobel bv, die het erfgoed van de excentrieke Marggraff beheert.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch