Volledig scherm
Lush, hier nog in het oude pand aan de Hooge Steenweg © marc bolsius

Lush verhuist naar twee keer zo grote vestiging aan Hooge Steenweg Den Bosch

Di 12 ma. Lush verhuist een paar deuren. De keten - vooral bekend van spulletjes voor in bad - gaat naar een twee keer zo grote vestiging aan de Hooge Steenweg. 

De nieuwe winkel - Hooge Steenweg 20 - gaat vrijdag open. Dan telt de zaak 93 vierkante meter, zo laat de keten weten. Nu zit de zaak nog in een kleinere winkel, waar het vooral in de decembermaand zo druk was dat mensen buiten moesten wachten. 

Lush is vooral bekend van bath bomb, bruisende ballen voor in bad die zowel kleur als geur geven tijdens het badderen. De hard groeiende keten staat verder bekend om zijn zorg voor mens en milieu. Alle producten zijn handgemaakt en geschikt voor vegetariërs en grotendeels voor veganisten. Er zijn vrijwel geen verpakking en de keten doet niet aan dierproeven. In totaal telt Lush met meer dan 900 winkels in zo’n 50 landen wereldwijd, in Nederland zijn er 10 winkels.

Volledig scherm
Oude pand van Lush aan de Hooge Steenweg © Google Maps
 1. Boxtel heeft de eerste Duncan-baby: ‘Vanochtend twijfelden we niet langer’

  Boxtel heeft de eerste Duncan-ba­by: ‘Vanochtend twijfelden we niet langer’

  DEN BOSCH/BOXTEL - Als de vliezen breken tijdens de eerste halve finale en je eerste kindje vervolgens geboren wordt op de dag van de finale van het Eurovisie Songfestival, kan het bijna niet anders dan dat de naam Duncan blijft hangen. Kersverse ouders Janske en Martijn van Dinther uit Boxtel besloten dan ook snel na de winst van Duncan Laurence, om hun pasgeborene om te dopen tot Hank Duncan Lucas van Dinther. ,,Maar we zijn geen mega-songfestival fans hoor!”
 2. Fraaie rituelen sieren ceremonie Ridderorde in Den Bosch
  PREMIUM

  Fraaie rituelen sieren ceremonie Ridderorde in Den Bosch

  DEN BOSCH - De (internationale) Ridderorde van het Heilig Graf van Jerusalem stamt uit de tijd van de kruistochten, maar leeft anno 2019 nog altijd voort. Zo nu en dan ontvangen nieuwe leden -de zogeheten novieten- de Investituur. Iets wat telkens gepaard gaat met groot ceremonieel vertoon. Zaterdag in de Sint-Jan, in het bijzijn van enkele gedistingeerde buitenlandse gasten, een tiental bisschoppen én kardinaal Simonis, zeg maar de hoogste ‘baas’ van de Nederlandse rooms-katholieke kerk.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch