Volledig scherm
Lush, hier nog in het oude pand aan de Hooge Steenweg © marc bolsius

Lush verhuist naar twee keer zo grote vestiging aan Hooge Steenweg Den Bosch

Di 12 ma. Lush verhuist een paar deuren. De keten - vooral bekend van spulletjes voor in bad - gaat naar een twee keer zo grote vestiging aan de Hooge Steenweg. 

De nieuwe winkel - Hooge Steenweg 20 - gaat vrijdag open. Dan telt de zaak 93 vierkante meter, zo laat de keten weten. Nu zit de zaak nog in een kleinere winkel, waar het vooral in de decembermaand zo druk was dat mensen buiten moesten wachten. 

Lush is vooral bekend van bath bomb, bruisende ballen voor in bad die zowel kleur als geur geven tijdens het badderen. De hard groeiende keten staat verder bekend om zijn zorg voor mens en milieu. Alle producten zijn handgemaakt en geschikt voor vegetariërs en grotendeels voor veganisten. Er zijn vrijwel geen verpakking en de keten doet niet aan dierproeven. In totaal telt Lush met meer dan 900 winkels in zo’n 50 landen wereldwijd, in Nederland zijn er 10 winkels.

Volledig scherm
Oude pand van Lush aan de Hooge Steenweg © Google Maps
 1. Debat Brabants Dagblad over ambities en lef in de stad

  Debat Brabants Dagblad over ambities en lef in de stad

  DEN BOSCH - ‘Geen visie, geen lef en geen dynamiek’, zo luidde de kop boven een artikel medio januari in het Brabants Dagblad. Een opiniestuk met als kern dat de vaart uit het aangeharkte Den Bosch is en het de stad aan doortastendheid ontbreekt. De stad heeft nieuwe idealen en ambities nodig, wat zijn die dan en hoe moeten die gerealiseerd worden? Daar houdt het Brabants Dagblad op woensdag 27 maart (vanaf 20.00) uur in de Verkadefabriek een debat over.
 2. Brutale ontsnapte crimineel uit Rosmalen daagt OM uit en wil zaak schietpartij heropenen
  Video

  Brutale ontsnapte crimineel uit Rosmalen daagt OM uit en wil zaak schietpar­tij heropenen

  ROSMALEN - De voortvluchtige crimineel Shahin Gheiybe (35) voert de strijd tegen de Nederlandse autoriteiten verder op. De voor poging tot moord veroordeelde Rosmalenaar laat vanuit Iran weten dat hij samen met zijn familie een advocaat in de arm gaat nemen met als einddoel de zaak te heropenen. ,,Ik wil mijn onschuld bewijzen”, meldt Gheiybe vanuit zijn geheime verblijfadres aan het Brabants Dagblad.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch