Het ontwerp voor het nieuwe Theater aan de Parade in Den Bosch van architectenbureau NOAHH uit Amsterdam.
Volledig scherm
PREMIUM
Het ontwerp voor het nieuwe Theater aan de Parade in Den Bosch van architectenbureau NOAHH uit Amsterdam. © NOAHH | Network Oriented Architecture

Maak ontwerp Bosch theater openbaar

ANALYSEDEN BOSCH - Een bom onder het ontwerp voor een nieuw Theater aan de Parade of uiteindelijk een storm in het glas water? De advocaat van de vier architectenbureaus die het nieuwe Bossche theater niet mogen ontwerpen denkt er nog over na om een kort geding tegen de gemeente aan te spannen. Hij moet zich eerst nog deze dagen door een wirwar van technische omschrijvingen en juridische constructies worstelen. Vooral ook omdat de advocaat van de gemeente (vanzelfsprekend) de bezwaren van de vier bureaus weerlegt.

  1. Geen enkel ontwerp Theater aan de Parade voldeed aan de eisen
    PREMIUM

    Geen enkel ontwerp Theater aan de Parade voldeed aan de eisen

    DEN BOSCH - Géén van de vijf architectenbureaus dienden een ontwerp voor een nieuw Theater aan de Parade in dat volledig voldoet aan het concept-bestemmingsplan en aan de eisen die aan het nieuwe theater gesteld zijn. Het ontwerp van NOAHH sluit echter wel het beste aan op de plannen en ideeën van de gemeente Den Bosch en daarom is met het Amsterdamse bureau een contract gesloten. Dat staat te lezen in een samenvatting van de reactie van de advocaat van de gemeente.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch