Man steekt echtgenote dood in Den Bosch

UPDATE + videoDEN BOSCH - Een man heeft donderdagmiddag zijn echtgenote doodgestoken in een woning in de Marco Polostraat in Den Bosch. De verdachte man meldde zich daarna zelf op het bureau. 

De politie kreeg de melding om 14.00 uur binnen, toen de verdachte het politiebureau binnen ging. Hij is daarna meteen aangehouden. In de woning de Kruiskamp werd vervolgens door agenten het dodelijk slachtoffer aangetroffen, nadat agenten eerst een ruit hadden ingetikt om binnen te komen. Op dat moment was er verder niemand anders meer aanwezig in de woning. Over de toedracht van de steekpartij kan de politie nog niks zeggen. 

Direct na het incident verzamelden zich tientallen mensen op straat. Naast buurtbewoners waren er een hoop mensen vanuit de Marokkaanse gemeenschap aanwezig, die elkaar huilend in de armen vielen. In de woning zou een Marokkaans gezin wonen met twee oudere jongens, tussen de 20 en 30, een tienerdochter, aldus buurtbewoners. Volgens de buren was het een geliefd gezin in de wijk. Onwerkelijk’, reageert buurvrouw dan ook. ,,Het waren allemaal hele rustige en lieve mensen.”

De straat is nog volledig afgezet, en dat zal nog tot ver in de avond duren. De politie daarbij nog onderzoek in en om de woning. 

Volledig scherm
Man steekt echtgenoot dood in Den Bosch. © Meesters Multi Media - Bart Meesters
Volledig scherm
Man steekt echtgenoot dood in Den Bosch. © Meesters Multi Media - Bart Meesters
Volledig scherm
Dodelijke steekpartij in Marco Polostraat Den Bosch © Meesters Multi Media - Bart Meesters
Volledig scherm
Steekpartij in Den Bosch © Meesters Multi Media/Bart Meesters
Volledig scherm
Dodelijk slachtoffer gevonden bij steekpartij in Den Bosch © Meesters Multimedia - Bart Meesters
Volledig scherm
Dodelijke steekpartij in Marco Polostraat in Den Bosch © Meesters Multi Media - Bart Meesters
Volledig scherm
Dodelijke steekpartij in Marco Polostraat in Den Bosch © Politie Oost-Brabant

In samenwerking met indebuurt Den Bosch