Volledig scherm
PREMIUM
Boten liggen te kijk tijdens Maritiem 's-Hertogenbosch. © Peter De Bruijn

Maritiem 's-Hertogenbosch leek kopje onder te zijn gegaan, maar bestuur werkt aan terugkeer; 'Met nieuwe onderdelen’

DEN BOSCH - Maritiem ‘s-Hertogenbosch leek in 2017 met de Bossche Waterweek ten onder te gaan. Maar er zijn plannen om het nautische evenement volgend jaar te houden.,,Als vanouds boten kijken zoals veel mensen al jarenlang willen. Maar ook onderdelen met meer diepgang.’’ Dat zegt Rob van de Laar die het evenement als voorzitter wil begeleiden. ,,Daarna zouden jongere mensen het moeten overnemen.’’

Rob van de Laar werd in 2016 door Wim van der Steen opgevolgd als voorzitter van de Stichting Maritiem ‘s-Hertogenbosch. Van der Steen kondigde destijds in het Brabants Dagblad aan dat het evenement zou wijzigen. ,,Het wordt een combinatie van de traditionele en nieuwe onderdelen’’, aldus Van der Steen.

  1. Restaurant The Shoege: ‘De hipste zaak van Den Bosch, maar met een warme uitstraling’
    PREMIUM

    Restaurant The Shoege: ‘De hipste zaak van Den Bosch, maar met een warme uitstra­ling’

    DEN BOSCH - Volgens hem is het ‘de hipste zaak van Den Bosch, maar met een warme uitstraling’. Frank Suijkerbuijk (55) hoeft niet lang na te denken over een beschrijving van het restaurant dat hij onlangs met mede-eigenaar Desiree Theuns (48) heeft geopend aan de Bossche Snellestraat 28. In het pand waar jarenlang ’t Misverstant, brasserie Méprise en Vrielink waren gevestigd is na een ingrijpende verbouwing The Shoege gestart.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch