Fietstunnel bij de Tivoliweg.
Volledig scherm
Fietstunnel bij de Tivoliweg. © Marc Bolsius

Meisje (16) van haar scooter geslagen bij tunnel in Rosmalen

ROSMALEN - Een 16-jarig meisje uit Rosmalen is woensdagavond rond 21.00 uur bij het tunneltje van de Tivoliweg in Rosmalen rijdend in de richting van de Bossche Stadionlaan van haar scooter geslagen. Volgens een woordvoerder van de politie gebeurde dat met een stuk hout of ijzer.   

Twee jongens gingen voor de scooter staan en dwongen het meisje om te stoppen. Een 15-jarig meisje uit Den Bosch was passagier. 

Volgens de woordvoerder zag het Rosmalense meisje kans om de sleutel uit de scooter te trekken en er met het andere meisje vandoor te gaan. Mede dankzij getuigen die te hulp kwamen, gingen de onbekende mannen er vandoor. Het tweetal was donderdagochtend nog niet aangehouden.

Het is niet precies bekend in hoeverre het slachtoffer gewond is geraakt. De scooter werd in elk geval beschadigd. 

  1. Sint-Jan laat terrassen toe in tuin: ‘Een gebaar naar de ondernemers die het moeilijk hebben’
    PREMIUM

    Sint-Jan laat terrassen toe in tuin: ‘Een gebaar naar de onderne­mers die het moeilijk hebben’

    DEN BOSCH - Horeca-ondernemers uit de directe omgeving van de Sint-Jan mogen de Sint-Janstuin aan de kant van Hinthamerstraat inrichten als terras. ,,Het is bijzonder om deze tuin te mogen gebruiken. Daarom zijn er ook regels vastgesteld voor gebruik. Er wordt gewerkt met reserveringen, de tuin sluit om 23.00 uur en de locatie en haar omgeving worden geëerbiedigd’’, aldus plebaan Vincent Blom.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch