Volledig scherm
Chefkok Paul Kappe van Monarh laat een amuse zweven. © BeeldWerkt

Michelinster voor restaurants Monarh (Tilburg), Oonivoo (Uden) en Flicka (Kerkdriel)

kaartjeBrabant telt maar liefst vier nieuwe sterrenrestaurants. Cordial in Oss raakt zijn ster kwijt. Dat is maandag bekend geworden tijdens de uitreiking in Amsterdam. 

Monarh in Tilburg en Oonivoo in Uden hebben voor het eerst een Michelinster gekregen, net als Flicka in Kerkdriel. Ook O&O in Sint Willebrord en De Rozario van Jermain de Rozario in Helmond kregen voor het eerst te horen dat het restaurant een ster kreeg. 

Nico en Sonja Boreas die jaren tweesterrenrestaurant Boreas in Heeze hadden, hebben met hun nieuwe etablissement Sabero twee nieuwe sterren gekregen. Het restaurant is gevestigd in Roermond.

Ook Pure C in Cadzand mag een extra ster bijschrijven. Het restaurant van chef Syrco Bakker (oud-Oisterwijker)  ging van een naar twee sterren.

Deze regio telt met nieuwe bekendmakingen  zeven sterrenrestaurants. Naast de nieuwkomers Monarh in Tilburg, Flicka in Kerkdriel en Oonivoo in Uden zijn dat De Heer Kocken in Vught, Noble in Den Bosch, Sense in Den Bosch en Wollerich in Sint-Oedenrode.

  1. Timmermans op PvdA-congres in Den Bosch over Trump: ‘Hoe dom kun je zijn’
    video

    Timmermans op Pv­dA-con­gres in Den Bosch over Trump: ‘Hoe dom kun je zijn’

    DEN HAAG - PvdA-kopstuk Frans Timmermans heeft op het PvdA-congres in Den Bosch fel uitgehaald naar de Amerikaanse president Donald Trump. ,,Hoe dom kun je zijn’', vroeg de lijsttrekker van de sociaaldemocraten bij de komende Europese verkiezingen zich af, verwijzend naar het staatshoofd van de Verenigde Staten. Timmermans, ook vicevoorzitter van de Europese Commissie, was een van de sprekers op het congres.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch